divendres, 20 de gener del 2017












Reportatge inauguració Bostik Visions Pati Llimona, Bona participació d'amics convidats i de públic, Fotos: Marco Aurelio, Oscar Ciutat

dissabte, 7 de gener del 2017


Inauguració Projecte de Col·lectiu Photoespai30, en el Centre Civic Pari Llimona
Del 19 de gener al 18 de febrer del 2017
Participants: Xavier Basiana, Jordi Boixareu, Josep Maria Garcia, Jordi Cerdà, Meri Farnell, Cristina Raso Boluda, José Luís Sánchez, Guilhem Senges, Alberto Such, Ricard Such, Agustí Tentesion, Valentín Viñas, Oscar Ciutat i Enric Manonelles.
Bostik Visions, és el resultat del treball realitzat pel grup d’autors amics agrupats en el col·lectiu Photoespai30 i que els uneix l’interès per la fotografia contemporània en diferents formats i presentacions, tant en suport analògic com digital.
Els dotze fotògrafs han estat motivats a participar en un projecte expositiu personal inspirat dins de l’antiga fàbrica de productes químics “Bostik”, a partir d’ençà es va iniciar el seu procés de transformació, sota la gestió de Xavier Basiana Vers.
La recreació personal de cada autor, basada en la inspiració i la visió de cada racó de les naus Bostik, és el resultat de les diferents maneres de sostraure en imatges la força creativa de cada fotògraf dins del mateix espai.