dijous, 4 de novembre del 2021

LA BARCELONA TRENCADA
"Seguint els passos de Zafón"

El col•lectiu Photoart30, fa un petit homenatge al gran narrador i escriptor barceloní Carlos Ruiz Zafón i anomenar així l’exposició perquè pensem que en cada un dels seus llibres, Zafón trenca tot tipus de situacions, destrossa personatges, ressalta racons i moments d’aquella Barcelona desconeguda, amagada i que sabem que existia i existeix.

Tots aquells que hem llegit els seus llibres ens adonem que Zafón ens obre tot un mar de sentiments, ens desperta sense límits la nostra imaginació, ens transporta a una Barcelona subexposada i fosca: cels coberts de núvols negres i carrers mullats per la pluja que esdevenen un alt contrast gairebé permanent. Una Barcelona en blanc i negre sense color però amb una enorme textura i a la vegada un arc de sentits que ens pot arribar a saturar.
Amb aquesta exposició, tots nosaltres hem volgut reflectir totes aquelles sensacions que ens ha inspirat els seus llibres, traduint les lletres a FOTOGRAFIES.

El col•lectiu PhotoArt30, ha volgut expressa a traves de l’imatge amb la seva pròpia identitat i punt de vista, ja que les paraules sota diferents lents poden provocar diferents suggeriments en les mirades dels fotògrafs.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada