dimecres, 27 de març del 2019


LA MODEL: DOTZE MIRADES
Col.lectiu Photoespai30      
Fotografies de:
Carme Balagué, Jordi Campillo, Pepe Domínguez, Josep María Garcia, Fernando Herranz, José Luis Laborda, Antonio Limpo, Pere Pedrero, Joan Pineda, Josep Sirvent, Lluís Ridao, Josep Maria Roca

La tarda del  vint-i-cinc de gener del 2019 un grup d´onze fotògrafs i una fotògrafa, que pentanyem a l´Associació Fotogràfica Photoespai30, ens endisem  a les instal.lacions que van conformar l´antiga Presó Model de Barcelona, tancada des del  vuit de juny del 2017 desprès de cent tretze anys en funcionament i que serà transformada properament.
És un espai que, ara buit de presos, ens delata certes històries, les nostres ments imaginen el seu  bullici per les galeries, cadascun amb el seu propi relat, amb els seus neguits. Un lloc on es volia establir una rutina a unes ments a les que  aquell espai els hi resultava aliè i potser enemic alhora.
Amb les nostres càmeres, movent-nos al mateix temps que la resta de visitants que en aquells moments hi concòrren, ens proposem narrar en imatges la nostra experiència, i suggerim a l´espectador que la comparteixi  a través de les nostres fotografies, detenint la mirada en cadascuna d´elles, deixant-se traslladar mentalment per recrear mil i una vivències possibles de presos i funcionaris de presons que allà hi van conviure.

Col.lectiu Photoespai30 som un grup reduït d´amics als  que ens uneix la fotografia com a eina creativa i de desenvolupament artístic. El 2015 es va decidir l´agrupació com a col•lectiu fotogràfic.
Organitzem debats interns i oberts a l'entorn de la fotografia contemporània, tallers de plató, laboratori, sortides fotogràfiques, visites a exposicions, desenvolupament de projectes,  inauguracions i presentacions fotogràfiques.

http://photoespai30.blogspot.com/
https://www.facebook.com/photoespai30/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada